Якщо ти хочеш видалити будь-який контент або альбом зі своєї галереї, перейди на сторінку свого профілю.
Іконку редагування ти побачиш у верхньому правому куті панелей «Мої фото» і «Мої відео». Коли ти натиснеш на неї, на кожному альбомі з'явиться хрестик. Натисни на ті, які хочеш видалити, і не забудь натиснути «Зберегти», перш ніж залишити сторінку. Проте якщо альбом видалено помилково, ти все ще можеш натиснути опцію «Відновити» до того, як натиснеш «Зберегти».
Якщо ти хочеш видалити лише деякі фото чи відео замість цілого альбому, перейди на вкладку «Фото» і видали фото безпосередньо звідти. І знову ж таки, не забудь зберегти свої зміни перед виходом.
Примітка: Будь-який альбом, який був придбаний користувачем, не може бути видалений, але ти можеш приховати його, використовуючи статус «Неопублікований».