Якщо ти хочеш припинити користуватися платформою, ти можеш видалити свій акаунт у будь-який час. Усі твої дані будуть автоматично видалені назавжди через 18 місяців; жодних додаткових дій з твого боку не потрібно.
Твій акаунт стає неактивним одразу, і ти більше не отримуватимеш електронну пошту чи сповіщення від нас.
Щоб видалити свій акаунт:
- Відкрий меню акаунту та перейди в «Налаштування й конфіденційність»
- Натисни Delete Account у верхньому правому куті
- У спливаючому вікні ти можеш за бажанням вказати причину
- Постав позначку в полі підтвердження, щоб продовжити
- Натисни Do It
- Твій акаунт буде видалено одразу
Зверни увагу, що ти можеш повторно активувати свій акаунт до того, як він буде остаточно видалений. Твої токени, інформація та колекція будуть відновлені після повторної активації.