Моделі можуть обмежувати доступ до своїх акаунтів залежно від країни або регіону користувача. Якщо твоє місцезнаходження є у списку обмежень моделі, її акаунт буде приховано від тебе. Ось чому ти бачиш повідомлення «Акаунт приховано» замість звичного доступу до профілю або чату.
Зверни увагу, що Підтримка не може видалити це обмеження. Рішення приховати акаунт повністю залежить від моделі.