Ти можеш змінити своє ім'я користувача раз на 60 днів. Якщо ти працюєш самостійно, то можеш внести зміни самотужки. Якщо ти підписав контракт зі Студією, лише вона може змінити твоє ім'я користувача. Після зміни імені користувача повернутися до попереднього буде неможливо.
Нове ім'я користувача має відповідати таким критеріям:
- Раніше не використовувалося на платформі
- Не зайняте іншим користувачем або моделлю на платформі
Встанови нове ім'я користувача в «Налаштування й конфіденційність» > «Моє ім'я користувача». Зміни набудуть чинності негайно.
За замовчуванням глядачі все ще можуть знайти тебе за старим ім'ям користувача: воно відображатиметься в результатах пошуку поруч із твоїм новим ім'ям. Користувачі зможуть отримати доступ до твого профілю за старим посиланням на профіль.
Якщо ти хочеш почати з чистого аркуша й не хочеш, щоб старе ім'я користувача було видимим, постав позначку у спеціальному полі в «Моє ім'я користувача».