Platformu kullanmayı bırakmak istiyorsan, hesabını istediğin zaman silebilirsin. Tüm verilerin 18 ay sonra otomatik olarak kalıcı şekilde silinecektir; senin tarafından herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek yoktur.
Hesabın hemen aktif değil durumuna geçer ve bizden artık e-posta veya bildirim almazsın.
Hesabını silmek için:
- Hesap menüsünü aç ve Ayarlar ve Gizlilik bölümüne git
- Sağ üst köşedeki Hesabı Sil butonuna tıkla
- Açılan pencerede isteğe bağlı olarak bir neden belirtebilirsin
- Devam etmek için onay kutusunu işaretle
- Do It butonuna tıkla
- Hesabın hemen silinecektir
Hesabını kalıcı olarak silinmeden önce yeniden etkinleştirebileceğini unutma. Jetonların, bilgilerin ve koleksiyonun yeniden etkinleştirmenin ardından geri yüklenir.