Modeller, bir Kullanıcının ülkesine veya Bölgesine göre Hesaplarına Erişimi kısıtlama imkanına sahiptir. Konumun Modelin kısıtlı listesindeyse, Hesabı senden gizlenecektir. Bu yüzden normal Profil veya sohbet Erişimi yerine “Hesap Gizlendi” mesajını görüyorsun.
Destek ekibinin bu kısıtlamayı kaldıramayacağını unutma. Bir Hesabı gizleme kararı tamamen Modele aittir.