Om du vill sluta använda plattformen kan du radera ditt konto när som helst. All din data raderas permanent automatiskt efter 18 månader; ingen ytterligare åtgärd krävs från din sida.
Ditt konto blir inaktivt omedelbart, och du kommer inte längre att få e-postmeddelanden eller notiser från oss.
För att radera ditt konto:
- Öppna kontomenyn och gå till Inställningar och sekretess
- Klicka på Radera konto i det övre högra hörnet
- I popup-fönstret kan du valfritt ange en anledning
- Markera bekräftelserutan för att fortsätta
- Klicka på Do It
- Ditt konto raderas direkt
Observera att du kan återaktivera ditt konto innan det raderas permanent. Dina tokens, din information och din samling återställs efter återaktiveringen.