Modeller har möjlighet att begränsa tillgång till sina konton baserat på en användares land eller område. Om din plats finns på modellens begränsade lista kommer deras konto att vara dolt för dig. Det är därför du ser meddelandet ”Konto dolt” istället för den vanliga profilen eller chatten med tillgång.
Observera att Support inte kan ta bort begränsningen. Beslutet att dölja ett konto ligger helt och hållet hos modellen.