Om din Studio är blockerad kommer du inte kunna sända och kommer att få ett felmeddelande.
Modeller kan dock koppla bort sig från studior som är blockerade för alltid och lämna dem. I det här fallet kommer ditt konto att ändras till en icke-studiomodell. Du kommer att kunna sända självständigt och tjäna tokens åt dig själv.
När du är inloggad på ditt konto ser du en knapp som gör det möjligt för dig att koppla bort dig från en blockerad studio om följande villkor är uppfyllda:
- Studion blev permanent bannad
- Mer än 7 dagar (168 timmar) har passerat sedan blockeringen
Tryck på knappen ”Starta sändning” för att se timern och koppla bort ditt konto när perioden har gått ut. Du behöver ha tillgång till ditt modellkontos registrerade e-postadress för att bekräfta bortkopplingen.
Dessutom kan du behålla tokens så länge BÅDA följande kriterier är uppfyllda:
- 7 dagar har passerat sedan studioblockeringen
- Modellen kopplade bort kontot från webbplatsens gränssnitt (på desktop)
I alla andra fall finns tokens kvar på studions saldo.