Če želiš prenehati uporabljati platformo, lahko kadar koli izbrišeš svoj račun. Vsi tvoji podatki bodo po 18 mesecih samodejno trajno izbrisani; s tvoje strani ni potrebno nobeno dodatno dejanje.
Tvoj račun postane takoj neaktiven in od nas ne boš več prejemal/a e-poštnih sporočil ali obvestil.
Za izbris računa:
- Odpri meni računa in pojdi na Nastavitve in zasebnost
- Klikni Delete Account v zgornjem desnem kotu
- V pojavnem oknu lahko po želji navedeš razlog
- Označi potrditveno polje za nadaljevanje
- Klikni Do It
- Tvoj račun bo takoj izbrisan
Upoštevaj, da lahko svoj račun ponovno aktiviraš, preden je trajno izbrisan. Tvoji žetoni, podatki in zbirka bodo po ponovni aktivaciji obnovljeni.