Namen blokade je zaščititi model pred gledalci, ki prestopijo določeno mejo. Modeli imajo popoln nadzor nad svojimi klepetalnicami in lahko blokirajo kogar koli iz katerega koli razloga. Vsakdo, ki pošilja neželena sporočila, nadleguje ali je žaljiv, je lahko blokiran ali utišan v klepetu.
Modeli lahko uporabnike blokirajo za:
- 24 ur
- 30 dni
- za vedno
Upoštevajte, da uporabnikov ni mogoče odblokirati brez dovoljenja modela. Ko je blokada odpravljena, se lahko vrnete v sobo modela.