Ak chceš odstrániť akýkoľvek obsah alebo album zo svojej galérie, prejdi na stránku svojho Profilu.
V pravom hornom rohu panelov Moje fotky a Moje videá uvidíš ikonu úprav. Keď naň klikneš, na každom albume sa zobrazí krížik. Klikni na tie, ktoré chceš odstrániť, a skôr než stránku opustíš, nezabudni kliknúť na „Uložiť“. Ak však zistíš, že bol album odstránený omylom, stále môžeš kliknúť na možnosť Obnovenie ešte pred kliknutím na „Uložiť“.
Ak chceš odstrániť iba niektoré fotky alebo videá namiesto celého albumu, prejdi na kartu Fotky a odstráň fotku priamo odtiaľ. A znovu, nezabudni uložiť svoje zmeny predtým, než odídeš.
Poznámka: Žiadny album, ktorý si používateľ kúpil, nie je možné odstrániť, ale môžeš ho skryť pomocou stavu Nepublikované.