Ak chceš prestať používať platformu, môžeš si svoj účet kedykoľvek odstrániť. Všetky tvoje údaje budú po 18 mesiacoch automaticky natrvalo odstránené; z tvojej strany nie je potrebný žiadny ďalší krok.
Tvoj účet sa okamžite stane neaktívny a už od nás nebudeš dostávať žiadne e-maily ani notifikácie.
Ak chceš odstrániť svoj účet:
- Otvor menu účtu a prejdi do Nastavenia a súkromie
- Klikni na Delete Account v pravom hornom rohu
- Vo vyskakovacom okne môžeš voliteľne uviesť dôvod
- Zaškrtni potvrdzovacie políčko, aby si mohol pokračovať
- Klikni na Do It
- Tvoj účet bude okamžite odstránený
Upozorňujeme, že svoj účet môžeš znova aktivovať, kým nebude natrvalo odstránený. Tvoje tokeny, informácie a zbierka sa po opätovnej aktivácii obnovia.