Čo robí tlačidlo „Upozorniť, keď bude online“?

Matt
Aktualizované

Kliknutím na „Upozorniť, keď bude online“ začnete odoberať upozornenia a novinky od modela/ky. Znamená to, že keď sa model/ka pripojí online alebo vám pošle správu, dostanete e-mail a notifikáciu Push, takže vám už nič neunikne.

Notifikácie Push môžete povoliť alebo zakázať vo svojom profile na karte „Nastavenia a súkromie“.

Pomohol Vám tento článok?

45 z 80 to považovali za užitočné