Dacă Chat-ul Public din camera ta a devenit prea aglomerat, poți face ordine ștergând toate mesajele din el.
Când ștergi Chat-ul Public, toate mesajele de la tine și de la spectatori dispar. Singurele mesaje care rămân sunt mesajele de sistem, cum ar fi mesajele de bacsis și mesajele de la chatboturi.
Pentru a șterge Chat-ul Public:
- În secțiunea Chat Public, dă clic pe cele trei puncte verticale ⋮ din colțul din dreapta sus
- Găsește rândul „Șterge chat-ul” > dă clic pe butonul „Șterge”