Poți bloca anumite țări pentru care profilul tău nu va fi vizibil, din pagina Setări și Confidențialitate. Acolo, alege țările cărora nu vrei ca contul tău să le fie vizibil și apasă „Salvează”.
În plus, poți bloca anumite regiuni din majoritatea țărilor. Selectează o țară și vei vedea o opțiune de a alege regiuni specifice.
Ești liber să folosești această funcție când dorești, totuși, reține că activarea ei poate avea un impact negativ asupra traficului din camera ta.