Dacă dorești să nu mai folosești platforma, îți poți șterge contul de model în orice moment.
Contul tău devine inactiv imediat și nu vei mai primi email-uri sau notificări de la noi.
Pentru a-ți șterge contul:
- Accesează Setări și Confidențialitate
- Dă clic pe Șterge-mi contul în colțul din dreapta sus
- În fereastra pop-up, poți indica opțional un motiv
- Bifează caseta de confirmare pentru a continua
- Dă clic pe Șterge
- Contul tău va fi șters imediat
Dacă contul tău este atașat la un Studio, contactează-ți direct Studioul pentru a solicita ștergerea contului. Reține că Asistența pentru clienți nu poate șterge conturile de Studio.