Mergi la lista ta de Utilizatori blocați & cu chat oprit și dă clic pe iconița mică de creion, apoi pe butonul mic x de lângă utilizatorul pe care ai decis să îl deblochezi și apasă „Salvare„.
Deblocarea utilizatorilor
SupportLiveCam
Actualizat