Dacă te-ai răzgândit și vrei să te reconectezi cu un model pe care l-ai blocat anterior, îl poți debloca oricând. Odată deblocat, vei putea interacționa din nou cu modelul în Chat privat.
- Deschide Chat privat cu modelul
- Fă clic pe Deblochează modelul
- Modelul va fi deblocat imediat