Dă mut sau blochează din chat-ul tău orice utilizator care face spam, hărțuiește sau este ofensator. Poți, de asemenea, să blochezi utilizatorii care stau ascunși de mult timp.
Poți bloca utilizatorii pentru 24 de ore, 30 de zile sau pentru totdeauna.
Cum să blochezi sau să dai mut utilizatorilor?
Treci cu mouse-ul peste numele utilizator și va apărea o fereastră cu opțiunile de a da mut și de a bloca. Poți face asta în Chat Public și alegând un utilizator din lista de utilizatori de pe pagina ta de difuzare.
Există mai multe alte modalități de a bloca un utilizator:
- Dând clic pe cele 3 puncte verticale (⋮) de lângă numele lor și alegând „Blochează utilizatorul”. Această metodă este disponibilă într-un chat deschis, la „Mesaje”.
- Trecând cu mouse-ul peste avatarul unui utilizator în „Mesaje”, în „Toate chaturile” și în chatul deschis.
- Dând clic pe numele de utilizator de pe pagina „Câștiguri”.
Alege un motiv pentru a bloca utilizatorul din lista de motive care va apărea.
Toate bacșișurile și comentariile anterioare ale utilizatorului blocat vor fi șterse din chat.
Cum să deblochezi sau să dezactivezi mutarea utilizatorilor?
Pentru a debloca un utilizator sau a-i reactiva chatul, mergi la secțiunea „Utilizatori blocați și cu chat oprit” din meniul de sub avatarul tău. Dă clic pe butonul „Editează”. Bifează casetele de lângă utilizatorii pe care vrei să îi deblochezi sau cărora vrei să le reactivezi chatul și apasă „Elimină”.
Poți, de asemenea, să deblochezi utilizatorii din aceleași secțiuni ale platformei descrise mai sus.
Depinde de tine dacă blochezi un utilizator sau nu. Te sfătuim să folosești această funcție doar dacă este absolut necesar. Nu știi niciodată cine ar putea deveni noul tău activ cheltuitor.