Dacă vrei să nu mai folosești platforma, îți poți șterge contul în orice moment. Toate datele tale vor fi șterse permanent în mod automat după 18 luni; nu este necesară nicio acțiune suplimentară din partea ta.
Contul tău devine inactiv imediat și nu vei mai primi email-uri sau notificări de la noi.
Pentru a-ți șterge contul:
- Deschide meniul contului și mergi la Setări și Confidențialitate
- Dă clic pe Șterge contul în colțul din dreapta sus
- În fereastra pop-up, poți indica opțional un motiv
- Bifează caseta de confirmare pentru a continua
- Dă clic pe Confirmă
- Contul tău va fi șters imediat
Reține că îți poți reactiva contul înainte să fie șters definitiv. Jetoanele, informațiile și colecția ta vor fi restaurate după reactivare.