Pentru a-ți anula abonamentul Ultimate, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:
-
Du-te la profilul tău dând clic pe numele tău de utilizator și apoi „Profilul meu”.
-
Apoi accesează fila „Abonamentele mele” și pagina „Abonament Ultimate”.
-
Dă clic pe „Anulează abonamentul” și asta este tot.