Modelele au posibilitatea de a restricționa accesul la conturile lor în funcție de țara sau regiunea utilizatorului. Dacă locația ta se află pe lista restricționată a modelului, contul acestuia va fi ascuns pentru tine. De aceea vezi mesajul „Cont ascuns” în locul accesului obișnuit la profil sau chat.
Reține că Asistență nu poate elimina restricția. Decizia de a ascunde un cont aparține în totalitate modelului.