Cum îmi detașez contul de model de la un studio blocat?

SupportLiveCam
Actualizat

Dacă studioul de care aparții a fost blocat, nu vei putea difuza și vei primi un mesaj de eroare.

 

Totuși, modelele se pot detașa de studiourile blocate definitiv și le pot părăsi. În acest caz, contul tău se va transforma într-un cont de model independent. Vei putea să transmiți independent și să câștigi jetoane doar pentru tine.

 

Când ești conectat la contul tău, vei vedea un buton care îți permite să te detașezi de un studio blocat, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

  • Studioul a fost blocat permanent 
  • Au trecut mai mult de 7 zile (168 de ore) de la blocare

Apasă butonul „Începe difuzarea” pentru a vedea cronometrul și detașează-ți contul după ce a trecut perioada. Trebuie să ai acces la adresa de email înregistrată în contul tău de model pentru a confirma detașarea.

 

De asemenea, atâta timp cât AMBELE criterii de mai jos sunt îndeplinite, poți păstra jetoanele:

  • Au trecut 7 zile de la blocarea studioului 
  • Modelul a detașat contul de pe interfața site-ului (pe desktop)

 

În toate celelalte cazuri, jetoanele rămân în soldul studioului.

A fost util acest articol?

388 din 551 au considerat acest conținut util