Îți poți schimba numele de utilizator o dată la 60 de zile. Dacă lucrezi independent, poți face modificările singur. Dacă ai semnat cu un Studio, doar ei îți pot schimba numele de utilizator. Odată ce ți-ai schimbat numele de utilizator, nu vei mai putea reveni la cel anterior.
Noul nume utilizator trebuie să îndeplinească următoarele criterii:
- Nu a mai fost folosit niciodată pe platformă
- Nu este deja folosit de un alt utilizator sau model de pe platformă
Setează-ți noul nume în „Setări și confidențialitate” > „Numele meu de utilizator”. Modificările se vor aplica imediat.
În mod implicit, vizitatorii te pot găsi după vechiul tău nume utilizator: acesta va fi vizibil în rezultatele căutării alături de noul tău nume. Utilizatorii vor putea să îți acceseze profilul prin intermediul vechiului link de profil.
Dacă vrei un nou început și nu vrei ca vechiul tău nume utilizator să fie vizibil, bifează căsuța specială din „Numele meu de utilizator„.