Jeśli chcesz zaprzestać korzystania z platformy, możesz w każdej chwili usunąć swoje konto modela.
Pana/Pani konto staje się nieaktywne natychmiast i nie będzie Pan/Pani już otrzymywać od nas e-maili ani powiadomień.
Aby usunąć swoje konto:
- Przejdź do Ustawienia i prywatność
- Kliknij Usuń moje konto w prawym górnym rogu
- W wyskakującym oknie możesz opcjonalnie podać powód
- Zaznacz pole potwierdzenia, aby kontynuować
- Kliknij Usuń
- Twoje konto zostanie usunięte natychmiast
Jeśli Twoje konto jest przypisane do Studio, skontaktuj się bezpośrednio ze swoim Studio, aby poprosić o usunięcie konta. Pamiętaj, że Wsparcie klienta nie może usunąć kont Studio.