Zablokowanie Modelu uniemożliwia mu kontaktowanie się z Tobą w Prywatnym czacie. Gdy zablokujesz Modela, zostanie on automatycznie usunięty z Twojej listy Moi znajomi. Model nie otrzymuje powiadomienia o zablokowaniu, chyba że otworzy Twój profil lub Prywatny czat z Tobą.
Aby zablokować Modela:
- Otwórz konwersację w Prywatnym czacie z daną osobą
- Kliknij menu z trzema kropkami na górnym panelu czatu
- Wybierz Zablokuj Modela
- Model zostanie natychmiast zablokowany