Jeśli chcesz usunąć jakąkolwiek zawartość lub album ze swojej galerii, przejdź na stronę swojego Profilu.
W prawym górnym rogu paneli Moje zdjęcia i Moje filmy zobaczysz ikonę edycji. Po kliknięciu na niego na każdym albumie pojawi się krzyżyk. Kliknij te albumy, które chcesz usunąć, i nie zapomnij nacisnąć „Zapisz” przed opuszczeniem strony. Jeśli jednak zauważysz, że album został usunięty przez pomyłkę, nadal możesz kliknąć opcję Odzyskaj, zanim klikniesz „Zapisz”.
Jeśli chcesz usunąć tylko niektóre zdjęcia lub filmy zamiast całego albumu, przejdź do zakładki Zdjęcia i usuń zdjęcie bezpośrednio stamtąd. I ponownie – nie zapomnij zapisać zmian przed wyjściem.
Uwaga: Album, który został zakupiony przez Użytkownika, nie może zostać usunięty, ale można go ukryć, korzystając ze statusu Nieopublikowane.