Jeśli chcesz przestać korzystać z platformy, możesz usunąć swoje konto w dowolnym momencie. Wszystkie Pana/Pani dane zostaną trwale usunięte automatycznie po 18 miesiącach; nie jest wymagane żadne dodatkowe działanie z Pana/Pani strony.
Pana/Pani konto staje się nieaktywne natychmiast i nie będzie Pan/Pani już otrzymywać od nas e-maili ani powiadomień.
Aby usunąć swoje konto:
- Otwórz menu konta i przejdź do sekcji Ustawienia i prywatność
- Kliknij Usuń moje konto w prawym górnym rogu
- W wyskakującym oknie możesz opcjonalnie podać powód
- Zaznacz pole potwierdzenia, aby kontynuować
- Kliknij Do It
- Twoje konto zostanie usunięte natychmiast
Należy pamiętać, że konto można reaktywować, zanim zostanie trwale usunięte. Żetony, informacje i kolekcja zostaną przywrócone po reaktywacji.