Celem blokady jest ochrona modela przed widzami, którzy przekraczają pewną granicę. Modele mają pełną kontrolę nad swoimi pokojami chatbota i mogą zablokować każdego z dowolnego powodu. Każdy, kto spamuje, nęka lub zachowuje się obraźliwie, może zostać zablokowany lub wyciszony w chatbocie.
Modele mogą zablokować użytkowników za:
- 24 godziny
- 30 dni
- na zawsze
Należy pamiętać, że użytkownicy nie mogą zostać odblokowani bez zgody modela. Gdy blokada zostanie zdjęta, możesz swobodnie wrócić do pokoju modela.