Aby anulować subskrypcję Ultimate, wykonaj poniższe kroki:
-
Przejdź do swojego profilu, klikając swoją nazwę użytkownika, a następnie „Mój profil”.
-
Następnie przejdź do zakładki „Moje subskrypcje” i na stronę „Członkostwo Ultimate”.
-
Kliknij „Anuluj członkostwo” i gotowe.