Tak, możesz. Zobaczysz trzy kropki, które wyświetlają opcję „Nie interesuje mnie” u góry pokoju dowolnej modelki lub po najechaniu kursorem na jej miniaturę. Po wybraniu tej opcji modelka zostanie ukryta. Nadal będziesz jednak mógł ją znaleźć za pomocą funkcji Szukaj lub na swojej stronie „Nie interesuje mnie”, do której masz dostęp poprzez menu rozwijane. Jeśli chcesz usunąć modelkę z tej sekcji, możesz to zrobić w dowolnym momencie, klikając przycisk „Edytuj”. W przeciwnym razie zostanie ona automatycznie usunięta po 30 dniach.
Gdy oznaczysz modelkę jako „Nie interesuje mnie”, automatycznie przestaniesz ją obserwować i nie będziesz już otrzymywać powiadomień na jej temat.