Modele mogą wyciszać Użytkowników według własnego uznania, często w celu zapobiegania spamowi, nękaniu lub obraźliwemu zachowaniu w ich pokojach. Ta funkcja pozwala Modelom utrzymać bezpieczne i komfortowe środowisko.
Proszę pamiętać, że Wsparcie nie może wyłączyć wyciszenia Użytkowników ani zmienić czasu trwania wyciszenia. Wyciszeni Użytkownicy muszą poczekać, aż okres wyciszenia wygaśnie lub Model zdecyduje się wyłączyć wyciszenie.