Modele mają możliwość ograniczenia Dostępu do swoich Kont na podstawie kraju lub Regionu Użytkownika. Jeśli Twoja lokalizacja znajduje się na liście ograniczeń Modela, jego Konto będzie przed Tobą ukryte. Dlatego zamiast zwykłego Profilu lub Dostępu do chatbota widzisz komunikat „Konto ukryte„.
Pamiętaj, że Wsparcie nie może usunąć tego ograniczenia. Decyzja o ukryciu Konta należy wyłącznie do Modela.