Hvis du vil slutte å bruke plattformen, kan du slette modellkontoen din når som helst.
Kontoen din blir inaktiv umiddelbart, og du vil ikke lenger motta e-post eller varsler fra oss.
For å slette kontoen din:
- Gå til Innstillinger og personvern
- Klikk på Slett min konto øverst i høyre hjørne
- I popup-vinduet kan du eventuelt oppgi en grunn
- Kryss av i bekreftelsesboksen for å fortsette
- Klikk på Slett
- Kontoen din blir slettet med en gang
Hvis kontoen din er knyttet til et Studio, ta kontakt med Studioet ditt direkte for å be om sletting av kontoen. Merk at kundesupport ikke kan slette Studio-kontoer.