Hva er spionmodus, og hvordan bruker man den?

Matt
Oppdatert

Spionmodus er en modus der modeller manuelt kan fjerne seg selv fra offentlige show for å vises i seksjonen “Spioner på show”. Modeller kan bruke det hvis de ikke ønsker å ha showet sitt i offentlig visning og heller vil være i virtuell privat modus. Det er også en måte å tjene ekstra penger på. Brukere med poletter kan spionere på showet ditt gratis bare én gang de første 15 sekundene, og deretter bestemme om de vil betale for å fortsette å spionere eller ikke. Dette er en fin måte å gi brukerne et lite glimt inn i privatshowet ditt og få dem hektet, siden brukere er mer tilbøyelige til å betale for å spionere etter at de har fått en smakebit.


Slik aktiverer du Spionmodus:

  1. Gå til Innstillinger og personvern og sørg for å velge en pris for spionprisen din.

  2. Start kringkastingen din.

  3. Klikk på Start spionmodus.

  4. Bekreft ved å klikke på Bytt til spionmodus.

  5. Når du ønsker å gå tilbake til Offentlig visning, klikker du på Avslutt spionmodus.

Husk at besøkende ønsker å spionere på det ekte showet i denne modusen, så prøv å ikke skuffe forventningene deres. Modeller som blir tatt i å bruke denne modusen mens de er borte fra kameraet, blir blokkert i 7 dager uten forvarsel.

 

I tillegg kan brukere som spionerer på deg ikke skrive tilbake, så ikke prøv å skrive til dem og vente på et svar.

 

Merk: Prisen for spionmodus varierer fra 4–60 poletter per minutt, og hvis du ikke ønsker å bruke spionmodus, kan du velge Ikke gjør det.

 

Var denne artikkelen nyttig?

21 av 37 syntes dette var nyttig