Du kan slette modellkontoer eller fjerne modeller fra studioet ditt (koble dem fra). Du finner begge alternativene under “Mine modeller” øverst på nettstedet.
Når du er på “Mine modeller”-siden, klikker du på de tre prikkene ⋮ ved siden av hver modellkonto, og da vises alternativene for å enten fjerne eller slette den kontoen.
Merk: Modeller kan forlate studioer som er blokkert for alltid.
Modeller kan koble seg fra studioer som er blokkert for alltid, og forlate dem. Kontoene deres blir da gjort om til modellkontoer uten studio. Dette gjør at modeller kan kringkaste uavhengig (som modeller uten studio) og tjene polletter til seg selv.