Hvis du ønsker å fjerne innhold eller et album fra galleriet ditt, gå til Profil-siden din.
Du ser et redigeringsikon øverst til høyre i panelene Mine bilder og Mine videoer. Når du klikker på det, vises et kryss på hvert album. Klikk på de du vil fjerne, og ikke glem å klikke på “Lagre” før du forlater siden. Hvis du imidlertid oppdager at du har slettet albumet ved en feil, kan du fortsatt klikke på alternativet Gjenopprett før du klikker på “Lagre”.
Hvis du bare vil fjerne noen bilder eller videoer i stedet for hele albumet, gå til Bilder-fanen og fjern bildet direkte derfra. Og igjen, ikke glem å lagre endringene dine før du forlater siden.
Merk: Et album som har blitt kjøpt av en bruker kan ikke fjernes, men du kan skjule dem ved å bruke statusen Upublisert.