Hvis du vil slutte å bruke plattformen, kan du slette kontoen din når som helst. Alle dataene dine blir permanent slettet automatisk etter 18 måneder; ingen ytterligere handling kreves fra din side.
Kontoen din blir inaktiv umiddelbart, og du vil ikke lenger motta e-post eller varsler fra oss.
For å slette kontoen din:
- Åpne kontomenyen og gå til Innstillinger og personvern
- Klikk på Slett konto øverst i høyre hjørne
- I popup-vinduet kan du eventuelt oppgi en grunn
- Kryss av i bekreftelsesboksen for å fortsette
- Klikk på Do It
- Kontoen din blir slettet med en gang
Merk at du kan reaktivere kontoen din før den blir slettet permanent. Pollettene, informasjonen og samlingen din blir gjenopprettet etter reaktiveringen.