Modeller har muligheten til å begrense tilgang til kontoene sine basert på en brukers land eller område. Hvis plasseringen din er på modellens begrensede liste, vil kontoen deres være skjult for deg. Det er derfor du ser meldingen “Konto skjult” i stedet for den vanlige profilen eller chat-tilgangen.
Vær oppmerksom på at Support ikke kan fjerne begrensningen. Beslutningen om å skjule en konto er helt opp til modellen.