Hvis studioet ditt er blokkert, vil du ikke kunne starte kringkasting og vil motta en feilmelding.
Modeller kan imidlertid koble seg fra studioer som er blokkert for alltid, og forlate dem. I dette tilfellet vil kontoen din bli endret til en ikke-studiomodell. Du vil kunne kringkaste uavhengig og tjene polletter for deg selv.
Når du er logget inn på kontoen din, ser du en knapp som lar deg koble deg fra et blokkert studio hvis følgende vilkår er oppfylt:
- Studioet ble permanent utestengt
- Mer enn 7 dager (168 timer) har gått siden blokkeringen
Trykk på “Start kringkasting”-knappen for å se tidtakeren og koble fra kontoen din når perioden er over. Du må ha tilgang til e-posten som er registrert på modellkontoen din for å bekrefte frakoblingen.
Dessuten kan du beholde pollettene så lenge BEGGE de følgende kriteriene er oppfylt:
- 7 dager har gått siden studioblokkeringen
- Modellen koblet kontoen fra i nettstedets grensesnitt (på desktop)
I alle andre tilfeller blir pollettene værende på studioets saldo.