Du kan endre brukernavnet ditt én gang hver 60. dag. Hvis du jobber selvstendig, kan du gjøre endringene selv. Hvis du har signert med et Studio, er det bare de som kan endre brukernavnet ditt. Når brukernavnet ditt er endret, vil du ikke kunne gå tilbake til det forrige.
Det nye brukernavnet må oppfylle følgende kriterier:
- Aldri har blitt brukt på plattformen
- Ikke er opptatt av en annen bruker eller modell på plattformen
Sett det nye navnet ditt i “Innstillinger og personvern” > “Mitt brukernavn”. Endringene trer i kraft umiddelbart.
Som standard kan seere fortsatt finne deg via det gamle brukernavnet ditt: Det vil være synlig i søkeresultatene ved siden av det nye navnet ditt. Brukere vil kunne få tilgang til Profilen din via den gamle profillenken.
Hvis du ønsker en ny start og ikke vil at det gamle brukernavnet ditt skal være synlig, kryss av i den spesielle boksen i “Mitt brukernavn”.