Als je het platform niet meer wilt gebruiken, kun je je account op elk moment verwijderen. Al je gegevens worden na 18 maanden automatisch permanent verwijderd; er is geen verdere actie van jouw kant nodig.
Je account wordt onmiddellijk inactief en je ontvangt geen e-mails of meldingen meer van ons.
Om je account te verwijderen:
- Open het accountmenu en ga naar Instellingen en Privacy
- Klik op Account verwijderen in de rechterbovenhoek
- In het pop-upvenster kun je optioneel een reden opgeven
- Vink het bevestigingsvakje aan om verder te gaan
- Klik op Do It
- Je account wordt meteen verwijderd
Houd er rekening mee dat je je account weer kunt activeren voordat het definitief wordt verwijderd. Je tokens, gegevens en collectie worden na heractivering hersteld.