Models hebben de mogelijkheid om de Toegang tot hun accounts te beperken op basis van het land of de Regio van een gebruiker. Als jouw locatie op de beperkte lijst van het Model staat, wordt hun account voor jou verborgen. Daarom zie je het bericht “Account verborgen” in plaats van de gebruikelijke Toegang tot het Profiel of de chat.
Let op: Ondersteuning kan de beperking niet verwijderen. De beslissing om een account te verbergen is volledig aan het Model.