Apakah maksudnya apabila akaun Model disembunyikan?

SupportLiveCam
Terkemas kini

Model mempunyai keupayaan untuk menyekat Akses ke akaun mereka berdasarkan negara atau Wilayah pengguna. Jika lokasi anda berada dalam senarai sekatan Model, akaun mereka akan disembunyikan daripada anda. Inilah sebabnya anda melihat mesej “Akaun Disembunyikan” dan bukannya Akses Profil atau chat seperti biasa.

 

Sila ambil perhatian bahawa Sokongan tidak boleh mengeluarkan sekatan tersebut. Keputusan untuk menyembunyikan akaun adalah sepenuhnya hak Model.

Adakah artikel ini membantu?

420 daripada 607 mendapati ini berguna