Anda boleh menukar nama pengguna anda sekali setiap 60 hari. Jika anda bekerja secara bebas, anda boleh membuat perubahan sendiri. Jika anda mendaftar dengan Studio, mereka sahaja yang boleh menukar nama pengguna anda. Setelah nama pengguna anda ditukar, anda tidak akan dapat kembali kepada nama pengguna sebelumnya.
Nama pengguna baharu mestilah memenuhi kriteria berikut:
- Tidak pernah digunakan sebelum ini di platform
- Tidak digunakan oleh pengguna atau Model lain di platform
Tetapkan nama baharu anda di “Tetapan dan Privasi” > “Nama pengguna Saya”. Perubahan akan berkuat kuasa serta-merta.
Secara lalai, penonton masih boleh menemui kamu melalui nama pengguna lama: Ia akan kelihatan dalam hasil Cari di sebelah nama baru kamu. Pengguna akan dapat mengakses Profil kamu melalui pautan Profil lama.
Jika kamu ingin bermula semula dan tidak mahu nama pengguna lama kamu kelihatan, tandakan kotak khas dalam “Nama pengguna Saya”.