Ja vēlies pārtraukt platformas lietošanu, vari jebkurā laikā dzēst savu modeļa kontu.
Tavs konts kļūst neaktīvs nekavējoties, un tu vairs nesaņemsi no mums e-pastus vai paziņojumus.
Lai dzēstu savu kontu:
- Dodies uz Iestatījumi un privātums
- Noklikšķini uz Dzēst manu kontu augšējā labajā stūrī
- Uznirstošajā logā vari pēc izvēles norādīt iemeslu
- Atzīmē apstiprināšanas lodziņu, lai turpinātu
- Noklikšķini uz Dzēst
- Tavs konts tiks dzēsts nekavējoties
Ja tavs konts ir piesaistīts studijai, sazinies tieši ar savu studiju, lai pieprasītu konta dzēšanu. Ņem vērā, ka klientu atbalsts nevar dzēst studiju kontus.