Ja vēlies pārtraukt platformas lietošanu, vari jebkurā laikā dzēst savu kontu. Visi tavi dati tiks automātiski neatgriezeniski dzēsti pēc 18 mēnešiem; no tavas puses nav nepieciešama nekāda papildu darbība.
Tavs konts kļūst neaktīvs nekavējoties, un tu vairs nesaņemsi no mums e-pastus vai paziņojumus.
Lai dzēstu savu kontu:
- Atver konta izvēlni un dodies uz Iestatījumi un privātums
- Noklikšķini uz Dzēst kontu augšējā labajā stūrī
- Uznirstošajā logā vari pēc izvēles norādīt iemeslu
- Atzīmē apstiprināšanas lodziņu, lai turpinātu
- Noklikšķini uz Darīt
- Tavs konts tiks dzēsts nekavējoties
Ņem vērā, ka vari atkārtoti aktivizēt savu kontu, pirms tas tiek neatgriezeniski dzēsts. Pēc atkārtotas aktivizēšanas tavi tokeni, informācija un kolekcija tiks atjaunoti.