Eik į savo Užblokuotų & nutildytų vartotojų sąrašą ir paspausk ant mažos pieštuko ikonėlės, tada ant mažo x mygtuko prie vartotojo, kurį nusprendei atblokuoti, ir paspausk „Išsaugoti
Vartotojų atblokavimas
SupportLiveCam
Atnaujintas