Ha a szobád Nyilvános chatje túlságosan zsúfolttá vált, rendet tehetsz benne az összes üzenet törlésével.
Amikor törlöd a Nyilvános chatet, az összes üzenet eltűnik – a tiéd és a nézőké egyaránt. Csak a rendszerüzenetek maradnak meg, például a jatt üzenetek és a chatbotoktól érkező üzenetek.
A Nyilvános chat törléséhez:
- A Nyilvános chat részben kattints a három függőleges pontra ⋮ a jobb felső sarokban
- Keresd meg a „Chat törlése” sort > kattints a „Törlés” gombra